Onderscheidend vermogen

Onze kracht ligt naar onze mening in ons continue streven naar de hoogste kwaliteit, in onze sterke betrokkenheid bij uw onderneming en in onze langdurige ervaring met en focus op ondernemingen in de zakelijke dienstverlening in het MKB.

Op grond van ons lidmaatschap van het Register Belastingadviseurs hanteren we beroeps- en gedragsregels en zijn we verplicht tot permanente educatie. Daarnaast maken we gebruik van het landelijk netwerk en bureau vaktechniek van het RB en schakelen we, indien nodig of gewenst, externe deskundigen in, zoals accountants, juristen, notarissen, bankiers en andere specialisten. Zo bent u gewaarborgd van hoge kwaliteit en een complete dienstverlening.

Door onze beperkte omvang zijn we in staat om een grote mate van betrokkenheid bij uw onderneming te realiseren en zijn we flexibel inzetbaar, zodat onze dienstverlening optimaal aansluit op uw wensen. Het opbouwen van duurzame relaties en een persoonlijke benadering zijn voor ons daarbij belangrijke uitgangspunten.

Vanwege het feit dat we ook zelf actief zijn als MKB-ondernemer in de zakelijke dienstverlening, kunnen we ons goed verplaatsen in de positie van u als cliënt en een pro-actieve bijdrage leveren aan (de uitvoering van) uw ondernemingsbeleid.

Wat ons tot slot van veel andere kantoren onderscheidt is het hanteren van een duidelijke tariefstelling op uur- of projectbasis, afhankelijk van uw voorkeur.