Twinfield online boekhouden

Onze cliënten bieden wij de mogelijkheid om hun administratie online te voeren met Twinfield.

Op deze manier kunt u via een moderne webbased applicatie vanaf elke computer met internetaansluiting uw administratie bijhouden.

Een groot voordeel van online accounting is dat wij op elk gewenst moment vanaf ons kantoor in uw administratie kunnen inloggen en met u kunnen meekijken en desgewenst aanvullende boekingen kunnen doen. U hoeft dus geen backups meer te maken en naar ons op te sturen om ons een actueel inzicht te geven in uw administratie.

Online accounting creëert de mogelijkheid voor een optimale samenwerking tussen uw organisatie en ons kantoor: u houdt zelf de financiële administratie bij en heeft overal (bijvoorbeeld op kantoor, op een andere vestiging of bij u thuis) een actueel inzicht in uw financiële gegevens; op basis van de actuele cijfers van uw onderneming kunnen wij ons dan volledig richten op onze kernactiviteiten: het begeleiden en adviseren op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch terrein.

Marktleider op het gebied van online acounting is Twinfield International NV. Ook wij hebben gekozen voor een samenwerkingsverband met Twinfield.

Via ons kantoor kunt u gebruik maken van de gunstige regeling die geldt voor cliënten van accountantskantoren. Al vanaf een bedrag van zo’n € 23,00 per maand kunt u online boekhouden. Er zijn geen eenmalige investeringen nodig.

Zie voor meer informatie de website van Twinfield.

Werkt u al met Twinfield, dan kunt u hier inloggen. Gebruik hiervoor de gegevens die wij u hebben verstrekt.

Twinfield logo